Custom Search

Evde Diş Taşı Temizliği YAPILIR MI? Diş Taşı NasIl Temizlenir?

Evde Diş Taşı Temizliği YAPILIR MI? Diş Taşı NasIl Temizlenir?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Dişçi koltuğuna oturmak kadar kötü bir his var mıdır bilinmez ama eğer ki diş taşınız varsa kötü ama geçici günler sizi bekler, hatta sert bir cisimden dolayı dişiniz kırılmış gibi elinize gelir. ve dişleriniz hava almaya başlar ne yemek ne içmek bu eylemleri acıyla tamamlamak zorunda kalırsınız sonuç mu diş doktoruna bi 15 dakika kendinizi teslim ediyorsunuz o hallediyor :)

Diş taşları, ağızdaki dişlerin aralarındaki bakterilerin temizlenmemesinden dolayı oluşan de dişe yapışıp kolay temizlenmeyen, hekim müdahalesi uygulamaları gerektirir. Dişlerde tartar diş taşları oluşması, diş ve diş etleri açısından ileriye yönelik sorunlar doğurmaya eğilimlidirler.

Diş taşları oluştuktan sonra ne yazık ki sizin yapacak bir şeyiniz kalmıyor. Bundan sonraki müdahaleyi kesinlikle bir diş hekimi yapmak zorunda.

Diş hekimleri diş taşlarını nasıl temizliyor?

Diş hekimleri tarafından yapılan diş taşı temizleme tartar temizleme işlemleri, ultramodern aletler yada el aletleri ile yapılmaktadır. Hasta, diş taşları temizlenme esnasında hiçbir acı hissetmemektedir. Hekimler yinede dişlerinize lokal anestezi uyuşturucu sprey kullanarak hiç bir şey hissetmemenizi sağlar. Diş taşı temizleme işlemi süresi 15-20 dakika arasında değişir. En fazla 30 dakikada diş taşlarından kurtulabilirsiniz.

Bunun yanı sıra, her 6 ayda bir diş taşlarınızın temizlenmesi için diş hekimine gitmeniz gerekir. Ağız diş eti ve diş sağlığınız açısından bu süreyi daha fazla uzatmamak gerekir.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:00

1 yorum:

  1. Kürdanla ufak diş taşı oluşumlarını temizlesem sıkıntı olurmu? teşekkürler

    YanıtlaSil

Not: Lütfen hakaret ve küfür içerikli yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. teşekkürler..

Copyright © 2015 Elbise Ve Abiye Modelleri - Gece Kıyafetleri Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy