Custom Search

Doğal Görünümlü Gündüz Makyajı - Nasıl Yapılır?

Doğal Görünümlü Gündüz Makyajı - Nasıl Yapılır?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Gündüz makyajı için bilmemiz gerekenler ;

Gece makyajının abartılığı kadar gündüz makyajı da sade olmalıdır bence ... Makyajdan daha çok ön planda olan doğallığımızdır .... Zira makyajla güzelleşmeyen kadın yoktur. Önemli olan makyajı abartmadan da sade doğal ve güzel kalabilmektir ...
Şimdi işe ilk adım olarak yine nemlendirici ile başlıyoruz eğer çok gerekliyse fondöten sürüyoruz sonra ya da artık bb kremleri bu işi çok güzel üstleniyorlar. Hem nemlendirici hem fondöten olarak kullanabiliyorsunuz ...

Gündüz makyajında kapatıcı ya da pudra biraz abartıya kaçar diye düşünüyorum elbette gerek görüyorsanız sürmelisiniz...

Dilerseniz yine gözkapaklarınıza göz farı sürerek makyajı detaylandırabilirsiniz. Makyajın en önemli parçası eeyeliner... Hatta sadece eyeliner sürmek bile yeterli olur bazen :)

Öncelikle orta kısımlardan başlayarak hattını belirliyoruz ve daha sonra göz pınarına doğru ilerliyoruz. Kuyruğunu yapıyoruz ve işlemi tamamlıyoruz. Burada asıl dikkat edilecek şey eyeliner ile kirpikler arasında boşlukların bulunmaması, iyice aralarını dolduruyoruz.

Ardından göz kalemi ve rimelle gözleri belirginleştirdikten sonra biraz da doğal bir allıkla işlem tamamlanmış olur.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:44

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Lütfen hakaret ve küfür içerikli yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. teşekkürler..

Copyright © 2015 Elbise Ve Abiye Modelleri - Gece Kıyafetleri Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy