Custom Search

Etkili Gece Makyajı Yapma - Nasıl Yapılır?

Etkili Gece Makyajı Yapma - Nasıl Yapılır?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Herhangi bir gece de geceye damga vurup gecenin en hayranı olunacak kişi yapacağınız bir makyajla sizde olabilirsiniz ... Gece makyajında nasıl bir makyaj yolu izlenmesi gerektiği sizlerle ...

Nemlendirme Her makyaja başlarken her zaman yaptığımız gibi cilt tipimize uygun bir nemlendirici sürüyoruz. Bu aşamada göz çevremize özel serum ya da nemlendirici de uygulayabiliriz.

Fondöten Cilt tipimize uygun fondöteni fondöten fırçası yardımıyla yüzümüze uyguluyoruz ve aşağı boyun kısmına kadar yayıyoruz.

Kapatıcı Kapatıcıyı göz altına, burun kenarlarıma, burun üstüne sürüyoruz ve dudak kenarlarına fırça yardımıyla dağıtıyoruz.

Pudra Pudramızı sürüyoruz, pudra fondötenin yüzümüzde kilitlenmesini sağlayacak yani daha kalıcı olacak

Göz farı Çok açık pembe renk farı tüm göze uyguluyoruz ve çok açık vizon rengi farı göz kapağının sadece üstüne sürüyoruz.
Koyu vizonla kahverengi arası farı da sadece göz kapağının katlandığı çizgiye sürüyoruz ve karıştırma fırçası ile iyice dağıtıyoruz.
Alt kirpiklerimin altına da koyu renk farı sürüyoruz ve kenarlardan üst göz kapağıyla birleşmesine özen gösteriyoruz.

Eyeliner Eyelinerı ortadan başlayarak sürüyoruz, bunun nedeni istediğim eyeliner kalınlığına göre hat çekip göz pınarından başlarken bu kalınlığa göre sürmemiz, yoksa çok kalınlık farkı çok olabiliyor. Etkileyici bakışlara sahip olmak için biraz daha uzun bir kuyruk çekiyoruz.

Rimel ve takma kirpik Kirpik kıvırıcı ile kıvırdığımız kirpiklerimizi rimelliyoruz.  Takma kirpiklerin tapıştırıcısını sürdükten sonra 20-30 sn. bekliyoruz ve takıyoruz.

Kaş kalemi Kaş kalemi ile kaşlarımızın içini dolduruyoruz ve fırça ile dağıtıyoruz. Kaş fırçanız yoksa bitmiş mascara fırçanızı yıkayıp kullanabilirsiniz.

Allık Hafif şeftali tonlarındaki allığımı burnumuzdan 2 parmak ve dudak kenarlarından 2 parmak mesafe bırakacak şekilde uyguluyoruz. En ideal allık sürme noktası bu şekilde belirleniyor.

Dudak kalemi ve ruj Giyeceğiniz kıyafete uygun farklı ruj renkleri tercih edebilirsiniz. İlk önce kırmızı dudak kalemini dudak çevresine ve içine sürüyoruz. Bu adım rujunuzun ömrünü uzatacak, yemek yerken ya da gün içinde dağılmasını engelleyecek. Daha sonra da ruj sürüyoruz.

Göz pınarlarını ve kaş altını aydınlatma Elmacık kemiğinin üst noktalarına, kaş altına ve göz pınarlarına hafif parlaklık istediğimiz için aydınlatıcı uyguluyoruz. Özellikle göz pınarlarında bu işlem çok etkileyici bakışlar ortaya çıkarıyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:31

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Lütfen hakaret ve küfür içerikli yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. teşekkürler..

Copyright © 2015 Elbise Ve Abiye Modelleri - Gece Kıyafetleri Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy