Custom Search

Evde Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılır?

Evde Yılbaşı Makyajı Nasıl Yapılır?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Yılbaşı gecesi için makyaj trendleri ve püf noktaları sizlerle. Yapacağınız makyaj giydiğiniz kıyafete göre değişecektir... Renkleri siz belirleyin ...

Her zaman ki gibi makyaja başlamadan önce yüzümüzü nemlendiriyoruz. Yüzü makyaja hazırlamak ve kalıcılığını arttırmak içinde göz ve yüz bazımızı sürüyoruz.

Hemen ardından yüzümüze uygun çok da ağır olmayan bir fondöteni yüzümüze ve boynumuza sürüyoruz. Çok hafif pudra sürerek fondöteni hem kilitliyoruz, hem de olası parlamaların önüne geçiyoruz.

Makyajımızda kullanacağımız astar far, orta ton far ve gölgelendirmek için kullanacağımız koyu far rengine karar verdikten sonra astar farı tüm gözümüze sürüyoruz.

Açık gri farı da sadece göz kapaklarımızın üstüne uyguluyoruz. Siyah far ile de göz kenarımızı gölgelendiriyoruz. Karıştırıcı fırça ile doğal bir görünüm için karıştırıyoruz.

Mat siyah farı da göz altımıza sürüyoruz. Kenarlardan göz üstümüzdeki farla birleşmesine dikkat ediyoruz. Gri parlak toz farı parmaklarımız yardımıyla ufa dokunuşlarla göz ortasına kadar sürüyoruz.

Ufak bir aplikatör yardımıyla göz pınarımıza bu parlak farı uyguluyoruz. Göz makyajımızı yavaş yavaş tamamlarken dipliner ımızı sürüyoruz. Gri göz kalemini gözümüzün sadece içine uyguluyoruz.

Kirpik kıvırıcı ile kirpiklerimizi kıvırıyoruz ve rimelliyoruz.

 Kaş kalemi ile kaşlarımızı doldurup şekil veriyoruz. Göz altlarımıza dökülen farları temizlemek içinse fırçamıza aldığımız çok az miktardaki kapatıcı ile göz altlarımızı temizleyip aydınlatıyoruz.

Gül kurusu rengindeki allığımızı da sürerek elmacık kemiklerimizi renklendiriyoruz.

Yine Victoria Secret makyaj setinden çıkan pudra tonlarındaki dudak kalemiyle ilk önce dudak kenarlarını belirginleştirip sürüyoruz. makyaj setindeki açık şeftali rengindeki ruju da dudaklarımıza sürerek dudak makyajını tamamlıyoruz.

Aydınlatıcıyı ilk önce göz pınarlarımıza ince bir fırça ile uygulayıp parmaklarımızla doğal bir ışıltı için hafifçe bastırıyoruz.

Elmacık kemiklerimin hemen üstünde allığın bitim noktasını ve kaş altlarını da aydınlatıcı ile aydınlatıyoruz ve yılbaşı makyajımızı tamamlıyoruz.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 07:57

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Lütfen hakaret ve küfür içerikli yorumlarda bulunmayınız. Yorumlarınız onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. teşekkürler..

Copyright © 2015 Elbise Ve Abiye Modelleri - Gece Kıyafetleri Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy